Zakelijk

Alles over ondernemen

ZEO is een SEA Specialist

logo (5)

Iedereen die een webwinkel of website heeft heeft weleens van SEA. Heb je trouwens weleens van het online marketing burea ZEO gehoord, dé SEA Specialist? Wist je trouwens dat zij gespecialiseerd zijn in het opbouwen en uitbouwen van Google Adwords campagnes? Zij zorgen ervoor dat je een goed rendement behaald. Een rendement waarbij je niet alleen voldoende kliks behaald, maar ook genoeg conversies waardoor je uiteindelijk op een gezond gemiddelde qua kosten per conversie uitkomt.

sem-search-engine-marketing seo-en-sea

Hierboven tref je twee afbeeldingen aan die het verschil aanduiden tussen enerzijds zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, in het groen op de onderstaande afbeelding en anderzijds search engine advertising, ook wel SEA genoemd, in het oranje aangeduid op de onderstaande afbeelding. Het oranje gedeelte, waarvoor SEA staat, vormen de gesponsorde zoekresultaten in de zoekmachine en het groene gedeelte vormen de organische, oftewel de niet betaalde, zoekresultaten in de zoekmachine van Google.

Samen naar online succes

Samen met het online marketing bureau ZEO gaan website eigenaren en / of webwinkel eigenaren op weg naar het behalen van online succes. Op het gebied van SEA verwezenlijken ze dit allereerst dankzij het team van SEA specialisten die Google AdWords Qualified Professionals. Hierdoor is het online marketing bureau ZEO een Google AdWords Certified Partner.

Ik verneem graag jullie mening over niet alleen SEA vraagstukken die ik hoop te beantwoorden, maar ook over het online marketing bureau ZEO. Wellicht zijn er vragen waar je al een tijd mee loopt en die je nu dus eindelijk kunt vragen op dit blog.