Zakelijk

Alles over ondernemen

Wilt u met mooie muur letters gaan werken?

Voor de nieuwbouw van diverse appartementencomplexen waren wij op zoek naar een partij die muur letters kan leveren. De voorwaarden voor de muur letters die wij nodig hadden was dat deze duurzaam zijn (led) en dat deze door een partij kan worden geleverd die er verstand van hebben. Voor de diverse appartementencomplexen, die naast elkaar gebouwd zijn, zijn verschillende namen bedacht. Zo is er een complex dat Aap heet, de tweede heet Noot, de derde heet Mies. Dit is een verwijzing naar het onderwijs van vroeger. Voor de namen van de verschillende appartementencomplexen is een prijsvraag ingebracht in de wijk waar de appartementen gebouwd zijn. Er was namelijk sprake van weerstand bij de bewoners die al jaren in de wijk wonen. Een appartementencomplex dat prompt wordt gebouwd voor de woning waar zij al die jaren in hebben gewoond, dat kon toch niet? Dankzij goed overleg met de wijk en het betrekken van de wijk in de plannen zijn wij er samen uitgekomen. Het is een voordeel dat de woorden die gekozen zijn voor de verschillende appartementencomplexen, kort zijn. Hierdoor zijn de kosten voor de belettering minder dan wanneer het hele lange woorden waren. Daarnaast is het bijkomend voordeel dat de muur letters groter kunnen worden besteld en dit de zichtbaarheid vergroot. Voor het betrekken van een partij die ervaring heeft in het maken van goede en duurzame muur letters, hebben wij op het internet gezocht. Wij hebben op het internet gezocht naar muur letters reclame en kwamen toen al snel uit op de website van vanloonreclame.nl .

Muur letters en andere soorten reclameletters

Naast muur letters waren er allerlei andere soorten reclamevormen die het bedrijf kan leveren. Zo is het mogelijk om stickers en drukwerk, autobelettering en meer te kunnen leveren. Van dat wat het bedrijf levert was een duidelijk voorbeeld terug te zien. Op deze manier konden wij een beeld krijgen van de muur letters waar wij naar op zoek waren. Nadat wij een tijdje de voorbeelden hadden bekeken op de website werd het tijd om contact te zoeken met de mensen van vanloonreclame.nl . Wij hebben toen via de website een emailadres gevonden waar wij onze situatie en wensen uit konden leggen. We hebben de email verzonden en hebben enkele dagen later een uitnodiging gekregen om op gesprek te komen. Een week later zijn wij op afspraak gekomen en hebben wij onze plannen besproken. Het bedrijf was het er mee eens dat muur letters een geschikte manier zijn om vorm te geven aan de namen die wij in gedachte hadden. We hebben een ontwerp laten maken van de muur letters die wij in gedachte hadden. Op deze werd het heel concreet hoe de muur letters er op de appartementencomplexen er uit zouden komen te zien. Naar aanleiding van dit ontwerp is er een offerte opgesteld waarin duidelijk werd hoeveel het maken van de muur letters zou gaan kosten. Het bedrijf heeft hierbij ook meegenomen dat zij de muur letters aan gingen brengen. Op deze manier werden wij compleet ontzorgd. Wij zijn erg tevreden met het resultaat wat het bedrijf een tijd later heeft kunnen opleveren.

Bent u ook op zoek naar (reclame)drukwerk of een andere vorm van bijvoorbeeld belettering?

Wanneer u net als ons op zoek bent naar een goede en professionele vorm om zichtbaar te worden in de openbare ruimte? Gaat u dan eens:

  • Naar de website vanloonreclame.nl
  • Bekijken welke soorten en maten belettering het bedrijf kan leveren om zichtbaar te worden
  • Om tafel met het bedrijf om te onderzoeken hoe u op een professionele en mooie manier zichtbaar kan zijn in de openbare ruimte middels belettering

Wij zijn erg enthousiast over het geboekte resultaat van dit bedrijf en raden het iedereen aan!