Zakelijk

Alles over ondernemen

Wat doet Jaagers voor haar klanten?

Jaagers is in 2011 opgericht door twee broers die helemaal gek waren (en zijn) van e-commerce. In de loop van de jaren is het bedrijf steeds verder gegroeid en inmiddels werken er ruim 170 mensen bij RIFF. Jaagers is in 2017 gefuseerd met twee zusterbedrijven, Tribal Internet Marketing en the Webcare Company. Deze bedrijven zijn samen verder gegaan onder de naam RIFF. In deze samenstelling is Jaagers/RIFF nog beter in staat om haar klanten een totaaloplossing te bieden als het gaat om e-commercesolutions.

Jaagers biedt Magento-oplossingen

Een van onze belangrijkste diensten is het leveren van Magento-oplossingen. We zijn experts op het gebied van Magento, maar kennen onze klanten ook door en door. Door de wensen van de klant goed te inventariseren en deze wensen te koppelen aan onze grondige kennis van Magento realiseren we de beste oplossingen voor onze klanten. Vaak zal dit inhouden dat we een Magento webshop realiseren en daar een stukje maatwerk aan koppelen.

Jaagers biedt excellente support

Jaagers weet als geen ander dat het realiseren van een webwinkel een ding is. De praktijk leert echter dat er altijd support nodig zal zijn om een webwinkel operationeel te houden. De mate waarin support nodig is varieert natuurlijk van klant tot klant. Daarom hebben we speciale support-pakketten ontwikkeld waardoor onze klanten zelf bepalen in welke mate ze gebruik willen maken van te professionele support-afdeling van Jaagers/RIFF. In ieder geval is het zo dat onze klanten ook na realisatie van een website op ons kunnen rekenen.