Zakelijk

Alles over ondernemen

Voordelen van luchttransport voor bedrijven

Wanneer u als bedrijf internationaal opereert, wilt u producten snel van de ene naar de andere plek kunnen versturen. Door gebruik te maken van luchttransport maakt u dit makkelijker voor uzelf! Luchttransport is logischerwijs niet de enige mogelijkheid die u heeft voor het versturen van producten. Denk ook aan het traditionele vervoer per vrachtwagen, het vervoer per boot, enzovoorts. Een voordeel aan zeevracht is dat er direct meer producten meegenomen kunnen worden. Iets wat bij luchtvracht en vrachtwagens minder goed mogelijk is. Het voornaamste voordeel van luchttransport is daarentegen dat het vervoer veel sneller gaat. Denk aan het verschil in tijd die het kost om per vrachtwagen of per vliegtuig naar Frankrijk of Spanje te reizen.

Luchttransport vanuit Nederland regelen

Er zijn in Nederland verschillende partijen die u helpen bij het regelen van het luchttransport naar uw bestemming. U kunt hierbij kiezen voor een transport binnen Europa, maar ook voor het transport naar Aziatische landen of landen in Amerika. Wist u bijvoorbeeld dat er verschillende Nederlandse bedrijven zijn die vluchten naar China aanbieden? Zo worden uw producten binnen twee dagen bij uw zakenpartners in China afgeleverd. Het is hierbij mogelijk om zelf ook naar China af te reizen. U wordt in dit geval opgevangen in een kantoor van uw vervoerder, om de vracht zelf aan uw zakenpartner in China over te kunnen dragen.

Laat u informeren over de voordelen en mogelijkheden van het gebruik van luchttransport, door vrijblijvend contact op te nemen met deze organisaties.