Zakelijk

Alles over ondernemen

Tourniquetdeur bestellen

Tourniquetdeur

Het is mogelijk om een tourniquetdeur te bestellen via Geran. Dit bedrijf is de specialist in hekwerken. Je hebt deze toegangspoorten in verschillende uitvoeringen. Je kan deze in verschillende uitvoeringen of hoogtes bestellen. Wil jij een full height model, of een halfhoog model, het is hier allemaal te vinden in het zeer grote assortiment.

Omdat wij een kleine ingang hebben, maar de deuren hier vaak open staan voor de bezoekers hebben wij besloten om hier een andere toegang in te laten maken. Een draaideur van glas. Deze zorgt ervoor dat je makkelijk naar binnen kan lopen, maar voor de baliemedewerkers is het prettig werken, want nu hebben zij geen last meer van tocht.

Een glazen tourniquetdeur

Samen met de aanschaf van een nieuwe toegang, hebben wij ook een Geran Access Products Onderhoudscontract afgesloten. Hier kan je zelf een bepaald onderdeel bestellen en deze vervangen. Je hoeft niet op een monteur te wachten en dat is erg prettig. Met de hulp van de online instructies kan je stap voor stap het betreffende onderdeel vervangen. Dit scheelt veel tijd en geld. Elk jaar komt er wel een monteur langs om de toegangsdeur te bekijken of deze nog wel goed werkt.

Tourniquetdeur

Groot assortiment

Voordeel aan Geran is dat zij een zeer groot assortiment hebben. Hierdoor is het mogelijk om al binnen een dag een bepaald hek te laten bezorgen. Erg fijn, vooral wanneer je op zoek bent naar een tijdelijke oplossing.

Dat waren wij voor een maand geleden ook, op zoek naar een oplossing voor de toegang tot ons bedrijf. Op de één of andere manier werkten de billentikkers, die wij als toegangspoort hadden staan, niet. De stangen wilden niet draaien, waardoor er niemand meer doorheen kon lopen. Meteen in actie gekomen en naar Geran gebeld. In eerste instantie kwam er een monteur langs, maar die vertelde ons dat het beter was om een andere toegang aan te schaffen.

Ruime keuze en snelle levering

Samen met de monteur hebben wij gekeken welke toegangspoort beter aan onze verwachtingen voldeed. De billentikkers zijn natuurlijk erg handig, en compact. Echter gebeurde het wel vaak dat er iemand klem zat, met een grote tas. Nu met onze nieuwe draaideur komt dit niet meer voor.

Geran heeft veel mogelijkheden aan toegangspoorten in hun magazijn. hierdoor is een zeer snelle levering mogelijk.