Zakelijk

Alles over ondernemen

Tip voor maatwerk RVS

tough technics

Ben je op zoek aan een metaalbewerkingsbedrijf voor maatwerk RVS? Dank ben je voor kwaliteit en een goede service bij tough Technics aan het juiste adres. De experts van dit bedrijf hebben namelijk zeer veel verstand, kennis en ervaring op het gebied van metaalbewerking. 

De gepassioneerde experts van Tough Technics 

Voor maatwerk RVS, staal en aluminium ben je bij Tough technics aan het juiste adres omdat de experts van dit bedrijf erg veel ervaring hebben en staan voor een goede service en kwaliteit. In de loop van de jaren waarin de gepassioneerde experts inmiddels werkzaam zijn hebben zijn al erg veel klanten mogen helpen begrijpen dat ieder klantvraag uniek is en de passende oplossing daarom ook. Voor het maatwerk dat zij aanbieden maken zij gebruik van flex locaties om de kosten voor de klant laag te houden. Zo betalen zij geen huur voor een locatie waar zijn op het moment niet werkzaam in zijn. Op locatie beschikken de experts over de benodigde kas apparatuur en andere gereedschappen voor het project. Door de ondersteuning van Tim Gerritsen van Gerritsen las en metaaltechniek en een zeer omvangrijk netwerk ZZP’ers alles mogelijk en bespreekbaar zijn. Je zult tevens direct contact hebben met Roy Durée omdat zij de communicatie ook erg belangrijk vinden zodat je nooit voor verrassingen zal komen te staan en altijd op de hoogte bent van de laatste vorderingen van het project. 

tough technics

Zeer veel tevreden voorgaande klanten 

In de loop van de jaren waarin de experts inmiddels werkzaam zijn hebben zij alle voorgaande projecten met succes afgerond. De voorgaande klanten zijn allemaal zeer tevreden over de service en opgeleverde werk en dit is terug te vinden in de zeer positieve reviews die zij achterlaten.