Zakelijk

Alles over ondernemen

Tip voor een schoonmaakbedrijf in Ede

logo quick and clean

Heb je langs een onderneming gestart in Ede en ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf Ede die jouw bedrijfspand van top tot teen schoon kan maken? Dan ben je bij Schoonmaakbedrijf Quick & Clean aan het juiste adres. 

Waarom dit schoonmaakbedrijf?  

Er zijn veel schoonmaakbedrijven in de omgeving van Ede die bedrijfspanden schoonmaken. Je bent voor een schoonmaakbedrijf Ede bij Quick & Clean aan het juiste adres omdat dit bedrijf erg veel ervaring heeft in de schoonmaak. Een gezonde leef en werkomgeving verlaagd de kans op gezondheidsrisico’s en zal een goede en professionele indruk achterlaten op de klanten die jij op het kantoor ontvangt. Vanaf het eerste moment zullen zij al duidelijk zijn en zullen jouw persoonlijke wensen voor de schoonmaak van jouw bedrijfspand uitgebreid bespreken. Na het gesprek zullen zij een offerte opsturen en indien je hiermee akkoord gaat zul je kennismaken met de schoonmakers die jouw bedrijfs zullen gaan schoonmaken. Voor de schoonmaak van de ramen en voor binnen zullen er uitsluitend milieuvriendelijke producten worden gebruikt omdat het bedrijf erg milieubewust is. 

schoonmaakbedrijf Ede

Een schoonmaker die is afgestemd op jou

Al je na de schoonmaak ontevreden bent over iets of wanneer je aandachtspunten hebt voor de schoonmaker kun je dit noteren in het logboek. De schoonmaker zal bij de volgende schoonmaak rekening houden met de aandachtspunten die jij hebt genoteerd zodat je ten aller tijde tevreden zult zijn over de schoonmaak van Quick & Clean. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website.