Zakelijk

Alles over ondernemen

Tip voor een goed schoonmaakbedrijf in Nijmegen

clarity-cleaning

Mijn moeder is sinds een aantal weken de trotse eigenaars van haar eigen bedrijf. Ze wilde het pand graag goed schoon laten maken. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar schoonmaakbedrijf Nijmegen.

Zeer veel schoonmaakbedrijven in de buurt van Nijmegen 

Toen we op het internet op zoek gingen naar schoonmaakbedrijf Nijmegen kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Clarity Cleaning ons het meeste aan. De website is namelijk zeer overzichtelijk en bevat erg veel informatie die zowel mij als mijn moeder erg aanspraken. Op de website staan onder ander de hoeveelheid projecten en tevreden klanten vermeld. Ook is het bedrijf erg milieubewust en vindt het bedrijf de veiligheid erg belangrijk. Daarom besloot mijn moeder ook om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

schoonmaakbedrijf

Super tevreden over de grondige schoonmaak 

Mijn moeder kon al erg snel terecht voor een gesprek met Clarity Cleaning. Na het gesprek besloot zij om het bedrijf in te huren om haar bedrijfspand door schoon te laten maken. Dit hebben zij nu een aantal keer gedaan en mijn moeder is zeer tevreden met het resultaat. Daarom raden we het bedrijf ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goed schoonmaakbedrijf en of glazenwasser dat erg milieubewust is.