Zakelijk

Alles over ondernemen

Tijdens je werk ook goed voor de dag komen

Bedrijfskleding moet aan veel eisen voldoen, het moet goed en comfortabel zitten en geschikt zijn voor elk personeelslid. Maar het belangrijkste is of de kleding wel uitstraalt wat je als bedrijf wilt uitstralen. Suit up now ontwerpt en maakt bedrijfskleding die niet alleen modern is, maar ook een verlengstuk is van je bedrijf. In welke branche je bedrijf zich ook bevindt, wij verdiepen ons in je bedrijf om te maken wat het bedrijf uit wil stralen. Moderne of traditionele bedrijfskleding, geschikt voor iedere branche en elk bedrijf, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Suit up now

Bekijk de mogelijkheden in de showroom

Bedrijfskleding is niet zomaar iets wat je koopt voor je personeel, je moet de kleding ervaren en voelen om er een oordeel over te kunnen geven. Bij een bezoek aan de showroom van Suit up now zie en voel je welke kleding geschikt is voor jouw bedrijf. Ook de materialen waaruit je kunt kiezen zijn beschikbaar om te kijken en te ervaren. De verschillende moderne en traditionele modellen zijn simpelweg te zien in de showroom, ben je een aantal uren aanwezig dan kunnen we desgewenst een lunch verzorgen. Op deze manier kun je op je gemak een keuze maken voor geschikte bedrijfskleding.

Voordelen van professionele bedrijfskleding

Mooie en functionele bedrijfskleding is ook goed voor het imago van je bedrijf. Een eerste indruk is de kleding die het personeel van je organisatie draagt. Wanneer je personeel mooie kleding draagt straalt deze niet alleen professionaliteit uit, ook voelt hij of zij zich beter op de werkvloer. Dit komt de productiviteit ook ten goede, service op maat is kenmerkend voor Suit up now. Het complete concept van bedrijfskleding is nog duurzaam ook, of het nu gaat om nieuwe kleding of de oude kleding recyclen. Wij kunnen het hele pakket verzorgen voor je bedrijf.