Zakelijk

Alles over ondernemen

Tekstbureau in Rotterdam schrijft pakkende teksten

tekstbureau in Rotterdam

Sinds 1990 schrijft het tekstbureau in Rotterdam zeer pakkende teksten. Inmiddels is dit bedrijf een stuk groter geworden en hebben zij zichtekstbureau in Rotterdam ook op verschillende vakgebieden weten uit te breiden. Want niet alleen teksten schrijven, ben je hiervoor aan het juiste adres. Ook voor teksten vertalen of in een andere taal te schrijven, ben je hier aan het juiste adres. Al jaren hebben wij een brochure in omloop over ons bedrijf. Inmiddels is er zoveel binnen ons bedrijf veranderd dat er een nieuwe brochure gemaakt moet worden. Veel van de inhoud klopte niet meer en de foto’s moesten een andere look krijgen. Het voornaamste was een duidelijk tekst te schrijven over ons bedrijf. Een tekst die iedereen kan begrijpen, jong en oud, Nederlander of buitenlander. 

Het tekstbureau in Rotterdam weet van aanpakken

tekstbureau in RotterdamNadat wij eerst een gesprek met het tekstbureau Rotterdam hadden gehad zijn zij voor ons aan de slag gegaan. Zij hebben onze brochure helemaal herschreven, met up to dat informatie. Tevens hebben zij ook een gedeelte in het Engels en het Spaans vertaald. Dit is voor de buitenlandse medewerkers dan ook te lezen. De brochure zag er heel erg mooi uit en daar waren wij bijzonder blij mee. Tevens hebben wij onze website door dit bedrijf, de Stentor, laten bekijken. Zij hebben het één en ander hier aan verbeterd en er teksten aan toegevoegd, of juist weg gehaald. Onze website ziet er nu zeer interessant uit en nodigt je zeker uit om te gaan lezen. 

Ben jij ook op zoek naar een bedrijf die kan helpen met vertalingen, of een website schrijven, neem dan contact op met Stentor. De medewerkers van dit bedrijf weten hoe zij het beste een brochure of een folder in elkaar kunnen zetten. Allemaal zonder spelfouten, want dat zal een zeer pijnlijke blunder kunnen zijn.