Zakelijk

Alles over ondernemen

Op de juiste manier technische teksten schrijven

communicatieadviseur

Technische teksten schrijven is echt niet mijn ding. Daarom was ik zo blij om deze taak uit handen te kunnen geven. Hiervoor ben ik namelijk op zoek gegaan op het internet. Vrij snel kreeg ik de website van L.S. van den Berg Publiciteit naar voren. Hier las ik de mogelijkheden dat hij voor ons bedrijf belangrijke informatie kon schrijven. Informatie die voor iedereen begrijpelijk is, als het ware in de Jip en Janneke taal.

Leon van den Berg is van vele markten thuis. Zijn specialiteiten zijn onder ander;

  • Communicatie-advies en ondersteuning
  • Tekstschrijven
  • Fotografie

technische teksten

De makkelijkste manier om technische teksten te schrijven

Wat was ik blij dat ik uiteindelijk op de website van Leon van den Berg ben terecht gekomen. Hij weet als geen ander de mooiste technische teksten te schrijven. op een zeer duidelijke manier weet hij alles te verwoorden en in een mooie tekst te zetten, Iedereen die ons product koopt, snapt meteen hoe de werking hiervan is. Wij hebben nog nooit klanten aan de lijn gehad die niet begrepen wat in de bijgeleverde tekst geschreven stond. 

Ben jij ook op zoek naar iemand die duidelijke Jip en Janneke taal kan schrijven, neem dan contact op met Leon van den Berg Publiciteit.