Zakelijk

Alles over ondernemen

Specialist worden in het verkopen van producten

Bij Fabius Opleidingen zul je niet de eerste zijn die de opleiding commercieel medewerker gaat volgen. Je hebt hierbij de keuze uit de opleiding commercieel medewerker binnendienst én de opleiding commercieel medewerker buitendienst. Zoals de naam doet vermoeden werk je als binnendienst medewerker voornamelijk binnen een organisatie. Het communiceren van de verkoopzaken regel je met de medewerkers van de buitendienst. Ben je werkzaam in de buitendienst, dan ben je vooral op pad naar de klanten. Je kunt bij Fabius Opleidingen voor beide kanten een opleiding volgen. Dit zijn twee aparte opleidingen. 

Leren voor commercieel medewerker binnendienst

Vind je het leuk om in de commerciële wereld werkzaam te zijn? Lijkt het je een uitdaging om een verkooppraatje gestructureerd te laten verlopen? Ben je graag administratief bezig en hou je van efficiëntie en effectiviteit? Kies dan voor de opleiding commercieel medewerker binnendienst. Je zult allereerst gaan leren voor administratief medewerker, om vervolgens door te stomen in de commercie. Deze leerweg zal een jaar duren, maar dan ben je ook wel twee diploma’s rijker. Je zult een uitstekende verkoper worden!

Commercieel medewerker buitendienst, net even anders!

Kun jij je goed verplaatsten in de wensen van een persoon? Vind je het leuk om mensen te benaderen en te overtuigen van een beslissing. Op het gebied van verkoop van producten? Dan is de opleiding commercieel medewerker buitendienst waarschijnlijk meer van jou op toepassing. Deze opleiding start ook met de opleiding administratief medewerker. Deze basiskennis zal je helpen het vak beter te leren verstaan. Om vervolgens genoeg handvaten verkrijgen om aan klanten een product te kunnen verkopen. Wat dacht je ervan, een jaartje studeren is toch zo gepiept?