Zakelijk

Alles over ondernemen

Smoothies op de beursstand

Verse smoothies op beursstand kunnen jou helpen om alles uit je beursdeelname te halen. Verwen jouw gasten met verse smoothies die ter plekken gemaakt worden door een van onze bartenders.

Verschillende smoothies laten maken op je beursstand

Bar Company beschikt over een assortiment van meer dan twintig verschillende smoothiebars. Door deze variëteit zit er altijd wel een bij bie perfect past bij het concept wat jij in gedachten hebt. Van chic hoogglans wit tot industrieel vintage. Maar ook de smoothie bakfiets en de smoothie tuktuk zijn een groot succes gebleken. Waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat de bar mooi aangekleed wordt met Vasen verse citrus vruchten en attributen naar jouw keuze. Ook kun je ervoor kiezen om de bar volledig te personaliseren met jouw tekst of logo. Daarnaast kunnen ook de wegwerpbekertjes en de kleding van ons personeel worden voorzien van branding.  

Waarom smoothies op jouw beursstand?

Verse, gezonde smoothies op jouw stand zorgen voor net dat beetje extra aantrekkingskracht. Door de luxe uitstraling is het zeker een verrijking van jouw beursstand en een goede reclame. Bezoekers van je stand zullen napraten over de lekkere smoothies die ze hebben gekregen. Tevens zal het de sfeer op een positieve manier beïnvloeden. Onze gastvrije bartenders geven jouw gasten graag meer uitleg over de ingrediënten en zorgen ervoor dat niemand zich verveeld op jouw stand.
Wil jij een smoothiebar huren voor op jouw beursstand? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.