Zakelijk

Alles over ondernemen

Positief coachen voor minder stress op het werk

positief coachen

Onlangs heb ik een aantal medewerkers een training positief coachen laten volgen. Dit heb ik hen laten doen omdat ik als leidinggevende merkte dat er niet goed in teamverband werd gewerkt. Ik merkte dat er geen leuke werksfeer hing. Onderling was er geen goede communicatie meer en dit beïnvloede het werk op een negatieve manier. Sommige werknemers waren ook behoorlijk gestrest en de werkdruk werd te hoog. Om dit weer in goede banen te leiden ben ik op zoek gegaan wat ik hieraan kon doen. Via het internet kwam ik terecht op de website van: In beweging met FOCUS.

positief coachen

Goede training positief coachen

Deze onderneming biedt diverse trainingen aan zowel individueel als samen met een team. De training positief coachen is bedoeld om meer verbinding te creëren met elkaar op het werk. Deze trainingen worden gegeven door Linda Davelaar-van Dijk. Bij deze training worden er een aantal kernwaarden gehanteerd. Deze zijn:

  • Eigenaarschap
  • Routine
  • Open dialoog
  • Zelfcontrole
  • Steuncirkels

Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van psychomotorische trainingsvormen. In de training wordt er geleerd om jouw eigen gedragspatronen te herkennen en hoe jij hier positief mee om kan gaan. Mijn werknemers werken nu veel beter met elkaar, dit op een leuke manier. Wil jij hier meer over weten? Neem dan eens contact op met deze onderneming.