Zakelijk

Alles over ondernemen

Overzetten abonnement naar onbeperkt bellen

Overzetten abonnement naar onbeperkt bellen

 

Mijn moeder eist dat ik onbeperkt bellen ga. Dit snap ik ook wel goed, want ik doe niets anders dan bellen, en dit merkt mijn telefoonrekening en mijn moeders bankrekening goed. Toen ik weer eens over mijn bundel heen zat en mijn moeder boos werd, besloot ik nu echt minder te gaan bellen. Maar dit was voor mij onmogelijk, ik weet niet hoe het komt, maar ik bel inderdaad de hele dag door. Een vriendin die ik even moet spreken, mijn broer die iets vergeten is, mijn ouders om te zeggen dat ik niet of wel thuiskom en ga zo maar door. Daarnaast heb ik ook nog eens een vriend die honderd kilometer bij mij vandaan woont, we zien elkaar dus niet veel maar spreken elkaar wel elke dag aan de telefoon. Mijn moeder kwam ook echt met opties voor onbeperkt bellen, voor een vast bedrag per maand kan je dan onbeperkt bellen. Ideaal voor mij dus want het bedrag was ook nog eens lager dan wat ik nu betaal. Ik wist niet zeker of ik mijn huidige abonnement zomaar stop kon zetten en kon overstappen op onbeperkt bellen, maar bij nader onderzoek zag ik dat dit gewoon kon. Dus binnen no time kon ik onbeperkt bellen met mijn vriendje en heb ik ook geen boze moeder meer. Haar eis is dus goed geweest, dit vind ik wel fijn aan mijn moeder, alles wat ze zegt klopt ook, of ik er in het begin nou mee eens ben of niet, want geloof mij, ik kan aardig boos worden. Maar uiteindelijk weet ik altijd dat mijn moeder het goed had.