Zakelijk

Alles over ondernemen

Op zoek naar goede gasdetectie

gasdetectie

Omruilengasdetectie gasdetectie

Goede gasdetectie is in mijn beroep onmisbaar en deze moesten nodig eens vervangen worden. Daarom vroeg mijn leidinggevende mij op zoek te gaan hiernaar. Onze vorige leverancier waren wij namelijk niet zo tevreden over en eigenlijk wilden wij daarom een nieuwe hebben. Via een collega kreeg ik de tip om eens te kijken bij G4s. Hij had hier bij zijn vorige werkgever goede ervaringen mee gehad, dus toen ben ik direct op hun website gaan kijken. Daar zag ik al snel dat hun assortiment heel erg groot was en wist ik vrijwel meteen zeker dat er ook iets voor onze onderneming tussen zat. Wij wisten niet precies wat wij moesten hebben, dus daarom heb ik toen gebeld om advies te vragen. Zij stonden hier heel erg open voor en hebben mij alle verschillen tussen de verschillende apparaten duidelijk uitgelegd. Na een kort overleg met mijn baas heb ik hier toen uiteindelijk een bestelling geplaatst van 20 stuks. Door deze grotere afname ging de prijs per stuk ook omlaag, waardoor wij flink wat hebben kunnen besparen.

Tip!

Uiteindelijk kregen wij onze gasdetectie al na een week binnen en hebben wij dus niet lang hoeven wachten. Dat vond ik ook een groot voordeel, want hierdoor konden wij de oude snel inwisselen. Verder ben ik gewoon heel tevreden over het verloop van deze aankoop. Mocht jij nu ook naar zoiets op zoek zijn, dan raad ik jou aan om een kijkje op hun website te nemen. Hier staat veel informatie over de verschillende diensten en producten beschreven.