Zakelijk

Alles over ondernemen

Op zoek naar een lamp professional?

lamp professional

Altijd al een lamp professional gewild? Zo vaak op zoek geweest maar nooit de juiste lamp professional kunnen vinden? Bent u toe aan iets nieuws in uw woning of pand maar kan u het niet vinden? Bij Quasar bent u op de juiste plaats! Quasar biedt al sinds 1992 de prachtigste creaties aan. Door een lamp professional toe te voegen aan uw woning of pand creëert u een prachtige lichtspeling. In de loop van de jaren heeft Quasar zijn assortiment steeds verder uitgebreid en werkt samen met diverse top ontwerpers over heel de wereld. Wist u dat Quasar samenwerkt met Jan des Bouvrie en Marko Schregardus? Quasar kan u hierdoor een ruime collectie aanbieden in verschillende soorten en maten lamp professional. Een lamp vanuit de prachtige collectie van dit unieke bedrijf is een echte blikvanger met een subtiel tintje.

lamp professional

Lamp professional van Quasar

Op de website van Quasar kan u eindeloos verdwalen en uw hart ophalen. Wat een prachtige creaties en elk uniek in zijn eigen soort. Zit uw gewenste afmeting er niet tussen? Dit is geen enkel probleem! Bij de ontwerpers van Quasar kunt u uw wensen neer leggen. U heeft een ruime keuze in kleuren, afmetingen en materialen. Voor een unieke lamp bent u bij dit prachtige bedrijf aan het juiste adres. Alle lampen worden in Nederland gemaakt, in een eigen werkplaats. Bent u eindeloos op zoek naar een staande lamp, een wandlamp of een hanglamp? Neem snel een kijkje op de website van Quasar en laat u verrassen door de prachtige creaties en de vele mogelijkheden.

Jaarlijks vernieuwde lamp professional modellen

lamp professional

Al meer dan 10 jaar maakt Quasar de mooiste lampen. Zijn zijn de echte Europese lamp professional. Alle lampen worden gecombineerd met LED verlichting. Hierdoor krijgen de creaties een extra tintje waardoor de perfectie goed te zien is. Verlichting in uw woning of pand is een must! Door de juiste verlichting te plaatsen maakt u uw woning of pand nóg prettiger en geeft het de ruimte nog meer uitstraling. Quasar vernieuwd jaarlijks zijn collectie met compleet nieuwe modellen. Zo blijft Quasar uniek in zijn branche en heeft u iedere jaar meer keus uit prachtige modellen. De ontwerpen van Quasar staan bekend als uniek, eigentijds en van volledig maatwerk. Heeft u bepaalde wensen maar zit uw gewenste afmeting er niet tussen? De ontwerpers van Quasar gaan persoonlijk aan het werk voor u. U heeft een ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en afmetingen.