Zakelijk

Alles over ondernemen

Op zoek naar een bedrijf voor de schoonmaak van kantoren?

Schoonmaker

Zoek je een bedrijf dat gespecialiseerd is in de schoonmaak van kantoren? Dan ben je bij Schoonmaakbedrijf Dubru aan het juiste adres. Onze schoonmakers zorgen ervoor dat je in een schone omgeving je functie kunt uitoefenen. Voordat wij aan de slag gaan, inventariseren wij je wensen en geven wij je een passend advies over de schoonmaakwerkzaamheden.

Schoonmaak van kantoren

Dubru inschakelen voor de schoonmaak van kantoren?

Wil je Dubru inschakelen voor de schoonmaak van kantoren? Dan maakt het niet uit of het om het schoonmaken van een kleine bedrijfsruimte gaat met vijf bureaus of een ruimte van tienduizend vierkante meter met honderd bureaus. Als wij je bedrijfsruimte schoonmaken, polsen wij regelmatig of je nog tevreden bent over ons werk. Met onze schoonmaakwerkzaamheden leveren wij kwaliteit. Zo voeren wij regelmatig zelf controles uit. Hierdoor weten we zeker dat onze medewerkers goed werk leveren.

Ervaren en gediplomeerde schoonmakers

Tijdens het schoonmaken van uw kantoren hanteren wij geen vast schoonmaakschema. Onze ervaren en gediplomeerde schoonmakers zien namelijk al snel wat er gereinigd moet worden. De medewerkers maken alles schoon; van bureaus, vloeren en toiletten tot aan stoelpoten en toetsenborden. Ze reinigen alles waar stof op zit of wat snel vies wordt.

Dubru

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Natuurlijk denken wij ook aan het milieu. Zo maken we bijna altijd gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. We werken zo weinig mogelijk met chemische reinigingsspullen. Dit is beter voor de leefomgeving en voor de gezondheid van alle medewerkers.

Wij bieden je een totaalpakket

Als veelzijdig schoonmaakbedrijf bieden wij je een totaalpakket. Het is voor ons ook mogelijk om je bedrijfstuin te onderhouden. Hierbij zetten wij iemand in voor de groenvoorziening. Ook kun je ons inzetten voor glasbewassing. Dankzij ons totaalpakket aan diensten zijn wij in staat om je een complete service te bieden tegen een voordelig tarief. Daarnaast werken wij uitsluitend met ervaren medewerkers, waardoor wij je kwaliteit kunnen waarborgen.