Zakelijk

Alles over ondernemen

Online geld verdienen met NFT

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel mooie manieren om geld te verdienen. Heel veel wordt mogelijk gemaakt door het internet. Het internet werd ooit nog gezien als een grote scam. Het zou een enorme flop worden en het zou niet gaan werken. Dit werd niet alleen gezegd door het publiek, maar voornamelijk door mensen en instanties met veel aanzien. Little did they know. Het internet is inmiddels uitgegroeid tot iets onmisbaars. Het is er om te blijven en het is er om te groeien. Dat weet jij, dat weten wij en dat weet de volgende generatie al helemaal. Want net als het internet, is geld er ook om te blijven. Daarom gaan we het beste van beide werelden combineren. We vertellen je in deze blog hoe je geld kunt verdienen met het internet. We halen onder andere de inzet van NFT aan. 

NFT en geld verdienen

We hebben je al een beetje lekker gemaakt met de inzet van NFT om geld te verdienen, maar nu is het er dan eindelijk. Een NFT? Wat is dat? De kans dat je je dat afvraagt is aanwezig, maar steeds meer mensen raken er bekend mee. Een NFT is als het ware een uniek plaatje dat jij alleen in je bezit kunt hebben. Het wordt geregistreerd als je eigendom door zogeheten smart contracts. Deze zeggen wat over de transactie en het eigendom. Het is als het ware een digitaal waardepapier. Deze smart contracts worden allemaal geregistreerd op de blockchain. De blockchain is eigenlijk een hele keten aan informatie die in blokken wordt opgeslagen op een decentrale wijze. Een NFT kan geld opleveren doordat je er een koopt waarvan je denkt dat hij meer waard gaat worden. Op het moment dat je tevreden bent met de winst, verkoop je hem. Je kunt gewoon rustig achterover leunen en je vermogen zien groeien!

Crypto’s en de fundamenten

Net als met een NFT, is de inzet van crypto ook vrij nieuw en begrijpen sommige mensen dit nog niet helemaal. Gelukkig begrijp je al een deel. Weet je nog die blockchain waar we het hierboven over hadden met de NFT? Met cryptomunten werkt dit eigenlijk net zo. Cryptomunten, of beter gezegd de transacties daarvan, vinden ook plaats op de blockchain. Je kunt speculeren op de stijging van een bepaalde cryptomunt, maar ook op de daling. Voor de daling doe je dit aan de hand van futurecontracten, maar niet elke exchange biedt dit aan. Let goed op dat je jezelf informeert over de risico’s en dat je je inleest in bepaalde technieken. Je kunt kijken naar de onderliggende fundamenten, maar je kunt ook een puur technische aanpak hanteren. Dit laatste doe je dan door eigenlijk alleen maar te kijken naar de grafieken en dingen als volume. 

Online marketing

We slaan nu een hele andere weg in. Je hoeft geen geld te verdienen met crypto of met NFT, maar je kunt dit ook bijvoorbeeld met online marketing doen. Dit vereist echter veel meer werk, tijd en kapitaal. Het is desondanks wel een goede manier om online centjes te verdienen en daarom verdient het zeker een klein plekje in onze blog.