Ondernemerscoach gezocht en gevonden

Voor een van mijn personeelsleden ben ik opzoek gegaan naar eenĀ ondernemerscoach. Deze heb ik dan ook gevonden bij Social Business Kees. Zo kan je bij deze ondernemer terecht voor verschillende inspirerende workshops en persoonlijke advies. Een van de workshops die je bij deze ondernemer kan volgen is Verbind, vier en verwonder. Zo wordt er voor ondernemers en ondernemende mensen gewerkt om samen te gaan werken aan je droom. Zo zal er bij elke sessie een ander thema centraal staan zoals verbindingen, verassen en schoonheid. Maar ook vieren is belangrijk want het leven is een feest opzicht.

ondernemerscoach

Kies anders eens voor Droom Beach Sessies bij dezeĀ ondernemerscoach

Bij Social Business Kees kan je er ook voor kiezen om jouw personeel een Droom Beach Sessies te nemen. Zo wordt er besproken wat jouw dromen zijn en hoe je die kan gaan bereiken. Het doel van dromen is dan ook het vinden van geluk het ontdekken van je innerlijke bron van geluk, kracht en energie. Dat zijn dan ook de vragen die centraal staan in deze sessies van dezeĀ ondernemerscoach. Kijk anders eens op de website van deze ondernemer voor meer informatie. Je zou er geen spijt van krijgen.

 

 

 

 

Over admin 103 Artikelen
Ik ben ondernemer in hart en nieren. De kennis die ik als ondernemer zijnde heb ondervonden deel ik graag met jullie lezers!