Zakelijk

Alles over ondernemen

Kluis openen zonder sleutel is niet onmogelijk

Een kluis openen zonder sleutel is niet eenvoudig maar ook niet onmogelijk. VDH safes is specialist in het kraken van allerlei soorten kluizen. Door de jarenlange ervaring in het repareren en openen van kluizen zonder sleutel door middel van hoogwaardig gereedschap en goede vaardigheden kunnen zij allerlei kluizen openen. Of het nu gaat om een brandkast, datasafe of een wapenkluis, de specialisten van VDH safes hebben geen moeite om een kluis te openen zonder sleutel. En dat ook nog eens zonder de kluis of de inhoud te beschadigen.

Bent u uw kluissleutel kwijt of verloren? Raak niet in paniek! Het is mogelijk om een kluis te kraken zolang het maar door specialisten gebeurt. Zelfs een inbraakwerende kluis is te openen zonder sleutel. Dit geeft overigens wel veel meer weerstand. Belangrijk is wel dat je niet zelf moet proberen om een kluis te openen. Dit kan ervoor zorgen dat de kluis beschadigd maar de inhoud kan ook vernietigd worden. Laat het over aan een expert van VDH safes. Zij weten waar ze mee bezig zijn en hebben het juiste materiaal tot hun beschikking.

Werkwijze kluis openen zonder sleutel

Wilt u een kluis openen zonder sleutel? Neem dan contact op met VDH safes en zij zullen u een duidelijk inzicht proberen te geven in de situatie. Er zal dan een specialist langskomen om met hoogwaardig gereedschap het slot van uw kluis te analyseren en te manipuleren. Met deze methode kan het slot geopend worden zonder de sleutel en zonder het slot te beschadigen.