Zakelijk

Alles over ondernemen

Inkt kopen

Inkt kopen voor je printer is vaak een frustrerende aangelegenheid. De inktprijs is erg hoog, vooral als je de originele nieuwe cartridges aanschaft. Als je er even wat tijd in stopt is het heel goed mogelijk om veel goedkopere cartridges te kopen. Bijvoorbeeld bij printerinktshop.nl zijn voor heel weinig geld goede cartridges te vinden. Dat blijkt onder anderen uit de positieve reviews die op de site te vinden zijn. Inkt kopen bij printerinktshop.nl kost maar een fractie van de prijs van nieuwe originele cartridges en de kwaliteit is even goed. Door je aankopen goed te plannen kun je gebruik maken van aanbiedingen, waardoor je nog minder geld kwijt bent.

Inkt kopen bij printerinktshop.nl

Inkt kopen bij printerinktshop.nl is alleen weggelegd voor de eigenaren van een printer van één van de grote merken. Je kunt er terecht als je een inktjetprinter hebt van Canon, Epson, HP of Brother. Als je een laserprinter hebt kun je er toner kopen voor de modellen van Samsung, Brother en HP. Wie een printer heeft van een ander merk moet op zoek gaan naar een andere goedkope leverancier van inkt. De beperkte keuze van leveranciers heeft te maken met de soort inkt die wordt gebruikt. Deze huismerkinkt doet het alleen goed in de printers van de merken cartridges die worden verkocht.

Een inktcartridge vinden

Inkt kopen op de website van printerinktshop.nl is heel eenvoudig. Je selecteert met de handige keuzehulp in vier stappen de inktcartridges die in jouw model printer passen. Daarna geef je aan hoeveel cartridges je nodig hebt. Echt supervoordelig inkt kopen is ook mogelijk. Dan moet je gebruik maken van speciale aanbiedingen met kwantumvoordeel. Dergelijke aanbiedingen zijn vrij regelmatig op de website van printerinktshop.nl te vinden. Door van zo’n aanbieding gebruik te maken kun je inkt kopen voor onwaarschijnlijk lage prijzen.