Zakelijk

Alles over ondernemen

Denios biedt bescherming bij werken met giftige stoffen

Giftige stoffen

Werken met giftige stoffen brengt de nodige risico’s met zich mee. Omdat iedereen recht heeft op een veilige werkomgeving, is het aan de bedrijven om hier de nodige voorzorgmaatregelen voor te nemen. Er is daarom verschillende wet- en regelgeving die hier op toe ziet. De meeste bedrijven werken volgens nationale en internationale normen zie meestal nog strenger zijn op het gebied van veilig werken. 

Verschillende soorten giftige stoffen

Giftige stoffenStoffen kunnen op verschillende manieren giftig zijn. Sommige stoffen zijn giftig wanneer ze ingeademd worden terwijl andere stoffen bijtend zijn en dus contact met de huid moet worden voorkomen. Weer andere stoffen zijn erg brandgevaarlijk. Met welke giftige stoffen er ook gewerkt wordt, het is natuurlijk erg belangrijk dat hier zorgvuldig mee om wordt gegaan. Niet alleen in de handeling maar ook in de opslag. Hiervoor kun je terecht bij Denios. Dit bedrijf is wereldwijd marktleider en heeft een groot assortiment aan producten voor de handeling en opslag van gevaarlijke stoffen. Hierbij kun je denken aan de opslag van gasflessen, opslagvoorzieningen voor binnen maar ook voor buiten het bedrijf, apparatuur voor luchttechniek, handeling van vloeistoffen en emballage, apparatuur voor de verwarming van chemische stoffen en brandwerende voorzieningen.

Persoonlijke beschermingsmiddelen wanneer je werkt met gevaarlijke stoffen

Giftige stoffenVeilig werken met giftige stoffen is belangrijk. Naast de juiste opslag is ook persoonlijke bescherming belangrijk. Daarom vind je bij Denios ook persoonlijke beschermingsmiddelen zoals beschermende kleding, maskers, ademhalingsbescherming en gehoorbescherming. Ook levert Denios verschillende nood- en oogdouches die je hopelijk nooit nodig zal hebben maar die wel verplicht zijn wanneer je werkt met gevaarlijke stoffen.

Wil je meer informatie over Denios en de mogelijkheden? Neem dan contact op met dit bedrijf. Zij kunnen je meer vertellen over de verschillende producten en de mogelijkheden voor uw bedrijf. Denios staat bekend om haar uitgebreide kennis, snelle levertijden en kwalitatief hoogwaardige producten.