Zakelijk

Alles over ondernemen

Flexibel zijn bij domeinnaam checken hostnet

Flexibel zijn bij domeinnaam checken hostnet

hostnet
Als beginnende ondernemer heb je allerlei dromen en denk je bovendien dat alles mogelijk is. Wat mijzelf ook is opgevallen is dat ik telkens dacht hele nieuwe ideeën bedacht te hebben, dacht hele nieuwe ontdekkingen gedaan te hebben – terwijl dit overduidelijk niet het geval was. Het was gewoon een kwestie van je eigen markt en je speelveld nog niet goed kennen, een kwestie van jeugdige overmoed – het denken dat je overal in uitblinkt. Enkele malen heb ik me echt tot de orde moeten roepen, me echt moeten realiseren bovendien dat de wereld niet zo in elkaar stak als ik in mijn overmoed dacht dat ie het deed. Een heel goed want zeer concreet voorbeeld is toen ik het domeinnaam checken hostnet deed. Zoals we allemaal wel weten is hostnet een grote speler op het terrein van registraties van domeinnamen. Zodra je een nieuw, eigen bedrijf start, wil je natuurlijk een website daarvoor, wil je je ook in de digitale wereld kunnen presenteren natuurlijk. Ik had het helemaal bedacht en had de ideale naam in mijn hoofd, die echt perfect zou passen. Ik dacht daarin de enige te zijn maar natuurlijk had iemand anders het ook al bedacht, realiseerde ik me toen ik het domeinnaam checken hostnet deed, de naam was namelijk al bezet! Op de valreep bedacht ik daarom toen maar een andere naam, maar het heeft me wel even nederig gemaakt, deed me wel realiseren dat ik niet de enige met geniale ideeën was en je je niet teveel kunt vastpinnen op eentje ervan, je flexibel moet kunnen zijn!