Zakelijk

Alles over ondernemen

Een waardevol diploma van Fabius opleidingen

Fabius opleidingen

Fabius opleidingenBij Fabius opleidingen volg je verschillende mbo-niveau opleidingen die met name gericht zijn op kantoor- en boekhoudfuncties. Slaag je voor je opleiding van Fabius, dan heb je een waardevol diploma op zak en vind je snel een baan die bij je past! Ook is het een groot pluspunt dat er meer dan 50 leslocaties zijn in geheel Nederland. Je kunt de lessen dus altijd volgen bij een locatie in de buurt. Neem zeker eens een kijkje op de site voor meer informatie!

Groot aanbod van opleidingen

Bij Fabius Opleidingen volg je dus allerlei opleidingen die je eventueel kunt aanvullen met een computercursus. Denk bijvoorbeeld aan de volgende opleidingen:

  • Administratief Medewerker
  • Accountmanager
  • Basiskennis Boekhouden
  • Commercieel Medewerker Binnendienst
  • Projectmedewerker
  • Receptioniste
  • Secretaresse
  • Verkoopmedewerker

Fabius opleidingenIk zou Fabius opleidingen aanraden

Zelf heb ik gekozen voor de opleiding Commercieel Administratief Medewerker. Gelukkig heb ik onlangs mijn diploma behaald en al vrij snel had ik ook een leuke baan gevonden. Dit is dan ook de reden dat ik Fabius Opleidingen zou aanraden. Ze bieden namelijk functiegerichte opleidingen aan en naar zulke mensen is altijd vraag. De kans is dus groot dat je snel werk vindt. Wel is het belangrijk om goed gemotiveerd te zijn want je zult ook thuis aan de slag moeten!

Ben je nog niet helemaal zeker of weet je niet goed welke opleiding het beste bij je past? Kijk dan zeker eens op de website van Fabius. Hier vind je allerlei informatie over de verschillende cursussen. Ook kun je zien waar & wanneer je lessen kunt volgen en hoeveel het kost. Wat ik zelf erg fijn vond, was dat ik de lessen in de avonduren kon volgen. Gedurende mijn opleiding had ik namelijk gewoon een fulltime baan. Zo kon ik makkelijk de overstap maken naar een nieuwe baan. Ik ben enorm blij dat ik deze stap heb gezet!