Zakelijk

Alles over ondernemen

Erg tevreden over de koper prijs van KH-Metals

Logo-KH-Metals

Mijn vader heeft een aantal dagen geleden een pand gekocht. Na het renoveren van het pand hadden we erg veel koper. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar de  actuele koper prijs om een bedrijf bij ons in de buurt te vinden dat een hoge prijs voor koper geeft. 

Een erg goede en vooral overzichtelijke website 

Toen we op het internet op zoek gingen naar de koper prijs om een bedrijf bij ons in de buurt te vinden dat koper inkoop kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan. En een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van KH-Metals ons absoluut het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Ook is er op de website erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Na het lezen van de informatie die op de website te vinden is besloten we om het aantal kg in te voeren om te kijken wat het bedrijf voor mijn vaders oude koper geeft. De prijs die hier vervolgens uitkwam sprak ons beide erg aan waardoor mijn vader besloot om via de website een afspraak met het bedrijf te maken wanneer hij zijn koper weg zou brengen. 

oud-aluminium-prijs

Zeer tevreden over het bedrijf kh metals 

We werden erg vriendelijk ontvangen en snel geholpen. Het bedrijf gaf een erg goede prijs voor het koper dat mijn vader had ingeleverd. Daarom raden we het bedrijf ook aan iedereen aan die op zoek is naar een bedrijf dat oude metalen opkoopt.