Zakelijk

Alles over ondernemen

Enthousiast over financial lease

Enthousiast over financial lease

 

Als je een eigen bedrijf of onderneming bent begonnen dan komen er allerlei verschillende dingen op je af, dingen waar je er voorheen nog echt geen geen weet van had. Ik heb het als een heel intense periode ervaren, eentje waar ik veel van heb geleerd maar die me bij tijd en wijlen ook weleens de stuipen op het lijf heeft gejaagd, want wat toch als ik iets mis zou doen. Ik wist van mezelf dat ik niet echt een held was op het gebied van boekhouden en heb daarom dus een externe partij binnengehaald die me kwam helpen met het orde op zaken stellen en het instrueren van niet alleen wat maar ook op welke manier ik alles allemaal moest doen. Het is de boekhouder geweest die me uiteindelijk ook getipt heeft op het bestaan van de vorm van financial lease, omdat zij dacht dat ik daar nog weleens voordeel aan zou kunnen ondervinden. Ik heb mijn boekhouder achteraf nog vaak bedankt voor deze goede tip aangezien ik er zo ongelooflijk veel aan heb gehad. Ik ben er namelijk achter dat het gebruikmaken van de vorm van financial lease echt een uitkomst voor mij is en dat ik er inmiddels al enkele honderden, zo niet duizenden euro’s mee heb weten te besparen. Dat is toch altijd wel kicken hoor, als je dan iets hebt gevonden waarvan je weet dat het je echt geld heeft bespaard. Dat maakt de andere dingen weer zoveel meer waard!