Zakelijk

Alles over ondernemen

Eenvoudig uniek presentje maken

aansteker bedrukken

Met een aansteker bedrukken maak je een uniek presentje die je weg kunt geven aan relaties en bezoekers, ideaal want aanstekers neem je lekker makkelijk mee in je jaszak. Gelukkig zijn er in de webshop van aanstekers.nl veel verschillende modellen, je vindt dus altijd wel een model die je leuk of praktisch vindt. Wat voor winkel of bedrijf je ook hebt, met een aansteker geeft je een cadeau die altijd welkom is en overal is te gebruiken.

aansteker bedrukken

Veel gebruikte aanstekers

Er zijn altijd modellen die gewild zijn, zo is een aansteker bedrukken met een lichtje erin niet alleen leuk om weg te geven maar ook praktisch. Op deze manier heb je altijd een lichtje bij je mocht dit nodig zijn, laat je hier de tekst of het logo van je bedrijf opdrukken weet je zeker dat je altijd en overal te zien bent. Verder zijn er ook andere leuke modellen die meerdere doelen hebben, bijvoorbeeld de aansteker met een opener om je flesje drank open te kunnen maken. 

Kies een model naar wens

Gelukkig zijn er vele verschillende modellen in de webshop waaruit je kunt kiezen, bij een aansteker bedrukken ben je niet beperkt tot een model. Heb je alleen een leuke tekst, of het logo van je bedrijf dan heb je niet veel ruimte nodig. Maar er zijn ook aanstekers met een wat groter oppervlak om je uitingen op te laten drukken. Djeep aanstekers zijn redelijk breed, perfect om een mooie afbeelding op aan te laten brengen.