Zakelijk

Alles over ondernemen

Een erkende Heftruck opleiding volgen

Verkeersschool Wesseldijk

Een heftruck opleiding volgen kan bij Verkeersschool Wesseldijk. Deze CBR erkende opleiding duurt een dag en wordt afgesloten met een examen. Bij goed gevolg ontvangt de kandidaat binnen een paar dagen het officiƫle heftruck certificaat. Dit certificaat van het CBR wordt door vrijwel alle werkgevers erkend en geeft aan dat de kandidaat goed om kan gaan met een heftruck en de theorie en praktijk beheerst en veilig en schadevrij met een heftruck kan rijden. Naast de praktijk wordt ook de theorie behandeld. Zo komen ook regelgeving en arbo aspecten aan bod. De heftruck opleiding is dus zeer compleet.

Heftruck opleiding volgen

In company de heftruck opleiding volgen

In sommige gevallen is het ook mogelijk om de opleiding op locatie te verzorgen. Wanneer een bedrijf zelf een groep kan vullen met zes kandidaten die te heftruck opleiding volgen dan zijn er in company mogelijkheden. Wel moet de locatie dan aan bepaalde eisen voldoen. De kandidaten moeten immers bepaalde vaardigheden en situaties oefenen dus er moeten genoeg mogelijkheden zijn. Bij meerdere kandidaten is het als bedrijf ook mogelijk om korting te krijgen. Voor zowel de in company opleiding als de groepskorting kun je het beste contact opnemen met de opleiding zelf.

Heftruck certificaat

Het heftruck certificaat verlengen of verbreden

Ben je al in het bezit van een heftruck certificaat? Dan moet je deze op tijd verlengen. Bij Verkeersschool Wesseldijk zijn ook mogelijkheden om je certificaat te verlengen maar ook om te verbreden. Zo kun je ook kiezen voor een opleidingen zoals de praktijktraining voor de vorkheftruck of de vorkheftruck vakbekwaamheid. Daarnaast kun je ook je certificaat voor de reachtruck halen bij Rijschool Wesseldijk. Op de website van deze rijschool kun je alle opleidingen te bekijken. De heftruck opleiding is ook te volgen in het kader van code 95 nascholing. Ook hiervoor kun je terecht bij Verkeersschool Wesseldijk.