Zakelijk

Alles over ondernemen

De ideale marketingmix

Logo-2014-SmallDe ideale marketingmix

De ideale marketingmix bestaat tegenwoordig ook uit online marketing. Iets wat mij nog vrij onbekend in de oren klonk. Een vriend van mij begon destijds over een ideale marketingmix en hoe belangrijk het was om internet te gebruiken, dit noemde hij wel als een van de grootste factoren. Hier was ik zeer over verbaasd en toen ik er meer over te weten kreeg, snapte ik niet waarom ik dit nog niet eerder had gehoord! Ik besloot gelijk mijn bedrijf ook toe te passen op de ideale marketingmix. Dit deed ik met hulp van een bedrijf, wat enorm goed ging. Ik heb in die tijd veel geleerd en de resultaten waren ongekend. Ik liep al prima, maar ik groeide niet echt, wat oke was, maar ik snapte maar niet waarom en of het mogelijk was om nog te groeien. Nou, bij de ideale marketingmix wel! Binnen no time had ik een dubbel aantal bezoekersaantallen op mijn website. En binnen no time bedoel al na een week ongeveer. Ik heb binnen een maand 160 nieuwe betalende klanten binnen gekregen en uiteindelijk had ik na vier maanden al een groei van 5%, wat ontzettend veel is. Ik ben dus erg blij dat een vriend van mij toentertijd mij tipte over een ideale marketingmix, ik heb hem later dan ook een keer uit eten genomen, wat erg gezellig was. Je leert altijd wel van elkaar en dat vind ik wel een mooi gegeven. Daarom vind ik het ook belangrijk om altijd in contact te blijven met mensen en nieuwe mensen te blijven ontmoeten.