Zakelijk

Alles over ondernemen

De beste uitkomst is financial lease

De beste uitkomst is financial lease

 

Nooit gedacht en ook nooit verwacht dat ik deel uit zou gaan maken van financial lease, al jaren ben ik sterk tegen leasen, huren en alle andere vormen waarbij er een schuld opgebouwd kan worden. Laat het dan net zo zijn dat mijn huidige vriend dit wel doet, ik wist ook niet zo goed wat ik er van moest vinden. Jaar na jaar maakt mijn moeder me bang dat wanneer ik zou gaan lenen ik in de schulden kwam en uiteindelijk onder een brug zou slapen. Ik vond dat ze vroeger nogal overdreef, totdat een vriendin van mij hetzelfde overkwam en ze tijdelijk bij mij moest wonen. Sindsdien heb ik afgezworen ooit te gaan lenen. Nu mijn vriend mij ook andere dingen van financial lease laat zien kijk ik er heel anders tegenaan, het is helemaal geen gevaar wat ervoor zorgt dat je onder een brug komt te wonen. Wanneer jij als volwassenen goed overweg gaat met je geld, duidelijk afspraken maakt en weet waar je mee bezig bent komt alles goed en is financial lease waarschijnlijk het beste wat je ooit gedaan hebt. Je kan de dingen die je wilt meteen halen en weet precies waar je aan toe bent door duidelijke afspraken, je hoeft niet meer onnodig lang te wachten en te dealen met je kapotte spullen. Mijn vriend en ik hebben nu een geweldige auto waar we helemaal weg van zijn, met zijn mooie lederen bekleding en zijn strakke design is dit echt de auto waar ik van heb gedroomd, zonder financial lease zou ik nog steeds in mijn koektrommeltje rijden die bijna van ellende uit elkaar viel.