Zakelijk

Alles over ondernemen

De arbodienst van Rondom Werk

logo_rondomwerk

Een van mijn werknemers zat al erg lang in de ziektewet. Het leek mij daarom ook een goed  om op het internet op zoek te gaan naar arbodienst om een bedrijf te vinden dat mijn werknemer kon begeleiden om weer aan het werk te gaan.

Zeer veel bedrijven dat begeleiding aanbieden 

Toen ik op het internet op zoek ging naar arbodienst om een bedrijf bij mij in de buurt te vinden dat mijn werknemer zou kunnen begeleiden om weer te beginnen met werken kreeg ik zeer veel zoekresultaten van bedrijven dat dit aanbieden.  Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Rondom Werk mij het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Ook is er op de website erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Het bedrijf vindt persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid onder ander erg belangrijk. Op het internet zijn ook zeer veel erg positieve reviews over onder andere de loopbaanbegeleiding en de arbodienst te vinden. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

Vitaalteam

Zeer tevreden over het kennismakingsgesprek met Rondom Werk 

Ik kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met Rondom Werk. Tijdens dit gesprek heb ik de situatie uitgelegd en besloot ik om mij door Rondom Werk te laten helpen. Mijn werknemer kwam vervolgens al weer erg snel op het werk nadat hij een aantal gesprekken met Rondom Werk had gehad. Daarom ben ik ook zeer tevreden over Rondom Werk en raad ik dit bedrijf aan iedereen aan die op zoek is naar en goede loopbaanbegeleiding of arbodienst.