Zakelijk

Alles over ondernemen

Business intelligence tool

Business intelligence tool kan een bedrijf helpen bij het nemen en onderbouwen van een operationele en strategische beslissing. Een goede definitie hiervoor is het verzamelen van gegevens binnen je eigen handelsactiviteit. Met een datamining en datawarehousing beschik je namelijk over de kennis in een systeem!

Als doel bij het gebruiken van deze tool is dat je informatie geeft die bijvoorbeeld zinvol is voor de bedrijfsvoering. VisionBI is heel erg bekend met de verschillende tools, omdat ze op dit gebied heel veel ervaring met business intelligence. Top natuurlijk! Ook hebben ze protonfolies samengesteld waaruit ze kiezen. Je kunt namelijk kiezen Yellowfin. Yellowfin, Power BI en SQL Servives. Yellowfin is natuurlijk de gewaardeerde business intelligence. Power BI, kan ervoor zorgen dat je data van uit u organisatie makkelijker om in analyses. En een heldere dashboard. SQL Server is natuurlijk een perfecte database. Uit deze 3 wordt er namelijk gekozen.

Op de website vind je natuurlijk nog meer informatie over hoe en wat ze allemaal doen. Als je bijvoorbeeld vragen hebt? Neem dan gerust contact met ze op. Dan kunnen zij jou vragen beantwoorden.

Eigen ervaring

Bij mij op de werkvloer maken we gebruik van een Business intelligence tool. Via VisionBI hebben we dit namelijk gedaan. Het leek ons namelijk een goed idee om hiermee in te werken. Het verzamelen van ons bedrijfsgegevens ging hierdoor natuurlijk makkelijker. hierdoor ging het onderbouwen van een operationeel plan makkelijker! Dit is dan ook echt een aanrader voor andere bedrijven.

Wil jij hiervan ook gebruik maken? Twijfel dan niet!