Zakelijk

Alles over ondernemen

Beton cire, een efficiënt en stijlvolle keuken

Beton cire is duurzaam materiaal, daarom wordt beton cire regelmatig gekozen voor keukens. Wil je beton cire op je keukenmuren plaatsen? Ook geen enkel probleem! De muren worden spatvrij en zijn gemakkelijk afwasbaar. Dus je keuken blijft gemakkelijk schoon. Zo goed als nieuw. Je beton cire aanrechtblad krijgt een mooie en strakke robuuste look. Wil je verschillende kleuren in je keuken, kies maar een leuke kleur uit in de beton cire shop. Er zijn maar liefst een paar duizend kleuren! Wil je bijvoorbeeld aan de ene kant felroze en de andere kant donkerblauw? Alles is mogelijk met beton cire. Creëer je eigen look.

Een aanrechtblad dat lang mee gaat

Heeft je aanrecht zijn beste tijd gehad? Wil je een nieuw kleurtje op je aanrechtblad, maar ben je bang dat de kleur snel zou vervagen? Maak je daar maar geen zorgen om! Beton cire heeft meer dan duizenden verschillende kleuren. Wil je liever een patroon of zelf een mooi ontwerp op je je aanrechtblad hebben? Dan kan dat ook met beton cire. Beton cire is heel flexibel en eenvoudig aan te brengen. Ondanks het heel gemakkelijk aan te brengen is, is het duurzaam materiaal, ijzersterk en krasbestendig. Met een unieke beton cire aanrechtblad geniet je zeker nog jaren van je mooie keuken! Kijk even in de beton cire shop.

Een betonnen cire aanrechtblad voor binnen en buiten

Een betonnen aanrechtblad is loodzwaar en duurt een eeuwigheid voor hij droog is. Een betonnen cire lijkt heel erg veel op een betonnen aanrechtblad en is niet zo zwaar als echt beton. Daarnaast is beton cire sneller droog en heeft veel meer kleuren dan echt beton. Beton cire is tevens ook te gebruiken voor buiten. Beton cire staat voornamelijk bekend om de mooie trappen, vloeren, badkamers en te koop in de beton cire shop. Maar dat is allemaal binnenshuis. Beton cire kan nog zoveel meer dan alleen zijn toverkunsten laten zien binnenshuis. Wat dacht je van een industriële schuur, robuuste werkplaats of een te gekke BBQ of mooie tuin tegels in een gaaf patroon?