Zakelijk

Alles over ondernemen

Bedrijfshulpverlening cursus volgen bij G4S

Als bedrijf zijnde moet je je personeel een aantal zekerheden kunnen garanderen en een daarvan is dat ze kunnen werken in een veilige omgeving, waar als er noodgevallen ontstaan deze zo snel mogelijk uit de weg geruimd kunnen worden. Om deze noodgevallen te kunnen bestrijden is het verplicht gesteld dat elke organisatie werknemers in dienst moet hebben die bedrijfshulpverlening, ook wel bekend als BHV, kunnen uitoefenen wanneer dit nodig is. Maar waar vind je goed personeel die bedrijfshulpverlening kan uitoefenen? De kracht hierin is dat je dat al kan hebben, als je je personeel een bedrijfshulpverlening cursus laat volgen. Met een bedrijfshulpverlening cursus worden jouw werknemers binnen zeer korte tijd gekwalificeerd om bedrijfshulpverlening uit te kunnen oefenen.

Tijdens het volgen van een bedrijfshulpverlening cursus leren je werknemers wat ze moeten doen in het geval van calamiteiten en hoe dit op een gestructureerde en efficiënte manier gedaan kan worden. Bedrijfshulpverleners waarborgen de rust en kunnen indien nodig Eerste Hulp verlenen voor zover dat kan tijdens de afwezigheid van ziektebroeders. Een bedrijfshulpverlening cursus volgen is niet alleen handig voor je medewerkers zelf, maar zorgt er ook voor dat je als onderneming minder problemen in tijden van noodgevallen zult krijgen.

Bedrijfshulpverlening cursus volgen in korte tijd

Het is belangrijk dat je werknemers de bedrijfshulpverlening cursus volgen in zo min mogelijk tijd, zodat hun kennis en vaardigheden zo snel als maar kan paraat staan. Met het volgen van een bedrijfshulpverlening cursus van G4S kunnen je werknemers binnen twee dagen al hun certificaat halen en als erkend BHV’er aan de slag gaan. Hoe sneller je werknemers een bedrijfshulpverlening cursus volgen, hoe beter dit is voor de gezondheid van je personeel.

Je moet er rekening mee houden dat je als bedrijf meer dan genoeg bedrijfsverleners in dienst hebt, voor het geval er één niet aanwezig is op het moment dat deze wel nodig is. Daarnaast heb je meer BHV’ers nodig als je bedrijfspand groot is. Zorg er dus voor dat genoeg werknemers een bedrijfshulpverlening cursus volgen.