Zakelijk

Alles over ondernemen

Ankerpunt in gebruik nemen op het werk

Onze werkgever wilt maar al te graag dat wij gebruik maken van de Ankerpunt op het dak. Nu is dat niet zo’n heel groot probleem, echter dienen wij dan nog wel klimgordels te bestellen zodat wij hier ook echt gebruik van kunnen maken. Veiligheid op de werkvloer is natuurlijk erg belangrijk. Niemand zit erop te wachten dat er een ongelukje gebeurt. Om dit te voorkomen is het belangrijk om goede kwaliteit bescherming aan te schaffen. Dit kun je het beste doen op de website van Jesteigertje.nl. Op deze website vind je onwijs veel kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke lage prijs.

De Ankerpunt in gebruik genomen!

Aangezien ik het graag eerst zelf wilde bekijken, heb ik ervoor gekozen om naar deze winkel te gaan. Zo kon ik het met mijn eigen ogen zien en weet ik het zeker of dat het geschikt is voor ons bedrijf. Gelukkig was dit geen enkel probleem en wij werden hartelijk ontvangen in de winkel van Jesteigertje.nl. Bij binnenkomst kon ik gerust rondkijken en als ik vragen had dan kon ik dit zonder probleem stellen. Je kon namelijk ook echt merken dat kennis hier wel degelijk aanwezig is. Zo had ik ervoor gekozen om de Ankerpunt aan te schaffen, maar ook gelijk nieuwe gordels bestellen voor het team. Als je nu eenmaal druk bezig bent om kwaliteit in huis te halen, dan kun je dit beter gelijk goed doen toch?

De bestelling was geplaatst en nog geen dag later kreeg ik al te horen dat het binnen was. Gelukkig werken wij hier in de buurt waardoor wij meteen de bestelling op konden halen.