Zakelijk

Alles over ondernemen

Alle updates omtrent hosting kijk op de blog

logo

Wilt u op de hoogte blijven van al het actuele nieuws omtrent hosting. Dit kan op de blog van HostedXL. Op de blog zetten al het interessante nieuws en ontwikkelingen op het gebied van hosting, netwerken, ICT, telefonie en beveiliging. De blog van HostedXL is niet alles wat ze hebben. Ze beschikken namelijk ook zelf over de nieuwste technologie op deze gebieden. Wilt u bijvoorbeeld uw website laten hosten bij HostedXL of wilt een betrouwbaar telefonisch netwerk. Dit kan allemaal. Als u wilt dat u geen zorgen hoeft te maken of u wel goed bereikbaar bent of dat u systeem het wel doet dan kunt u dat uitbesteden aan HostedXL. 

telefonie-oplossingen

Top service

Ik ben heel tevreden over mijn samenwerking met HostedXL. Ze regelen alles top en lossen alle problemen heel snel op zodat ik nooit onbereikbaar ben voor klanten. Verder loopt alles soepel. Ik heb laatst ook mijn site uitbesteed aan hun, want ik was zelf te druk om het echt goed bij te houden. Ik had niet door hoe sloom mijn site eigenlijk was totdat hun hem gingen bijhouden. Ik ben zeer tevreden over HostedXL en ik zou ze zeker aanraden aan iedereen die geen tijd heeft om hun eigen hosting te doen. Verder is hun klantenservice heel vriendelijk en ze luisteren goed naar je.

Meer te weten komen

Voor meer informatie over alle diensten van HostedXL kunt u op de website kijken. Als u dan nog vragen heeft kunt u bellen naar 0186 744 022.